Dankzij van lier herenschoenen een fijn paar

schoen1Ongeveer een maandje geleden heb ik een prachtig cadeau gekregen van een goede vriend, namelijk een paar van lier herenschoenen. De schoenen waren redelijk goedkoop voor deze kwaliteit ze zijn namelijk biologisch en handgemaakt wat ik erg belangrijk vind in mijn producten deze tijd omdat de natuur en dieren en dergelijken steeds vaker misbruikt schoenworden voor deze doeleinden en daar heb ik absoluut iets op tegen en dat is een van de redenen dat ik dit zo’n goed merk vind. Ik kreeg een mooi paar bruine schoenen en ik ben er helemaal weg van vandaar dat ik dit artikel schrijf, als een extra bedankje aan het bedrijf zelf voor de goede service en vakmanschap.

schoen2Het is een sterk merk

De schoenen van van lier herenschoenen zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar hebben ook nog eens een goede scherpe prijs waardoor ze nog aantrekkelijker worden en dat voor goede handgemaakte schoenen. Toen ik de schoenen voor het eerst aandeed moest ik ze eerst even inlopen maar nu wil ik ze niet eens meer uit doen. Het is het enigste paar schoenen wat ik nog draag simpelweg omdat het zo lekker zit, erg comfortabel en warm. Ik heb al een flinke afstand er op gelopen en heb nog steeds nergens last van en ze zien er nog even mooi uit als in het begin dus ik ben tevreden.