Een goede fotograaf nabij Amersfoort gevonden

fotograaf Amersfoort

Omdat ik een mooie portret wilde laten maken, van de kinderen en mijzelf, voor de verjaardag van mijn man, ben ik gaan zoeken naar een goede fotograaf nabij Amersfoort. Gelukkig kwam ik snel terecht op de website van deze geweldige onderneming. Toen ik de portfolio bekeek van dit bedrijf wist ik het zeker. Deze onderneming moest de shoot gaan maken van mij en de kinderen. Daarom maakte ik een afspraak met dit bedrijf en konden wij gelukkig al snel terecht om de shoot te gaan maken. Nu hopen dat de kinderen niks zouden gaan verklappen aan hun vader. 

fotograaf Amersfoort

Een ontspannen sfeer in de studio bij dit bedrijf

Tijdens de shoot bij deze fotograaf nabij Amersfoort, hing er een ontspannen sfeer. Dit allemaal dankzij de medewerker die de shoot deed uitvoeren voor ons. Ook de kinderen voelde zich helemal op hen gemak en luisterde echt goed naar de aanwijzingen die de medewerker gaf. Toen wij klaar waren met de shoot, mochten wij al kijken naar een paar portretten. Deze waren dan ook stuk voor stuk prachtig geworden en het kiezen zou heel moeilijk worden. elukkig waren de kinderen het allemaal eens met een portret en mijn man was helemaal blij met zijn mooie cadeau.