Erg leuk zo’n geboortekaartje voor een tweeling!

geboortekaartje

geboortekaartje tweelingWelkom allemaal, vandaag ga ik het hebben over een geboortekaartje tweeling. Dit doe ik omdat ik tegen het volgende probleem ben aangelopen: een goede vriendin van mij kreeg pas geleden namelijk een tweeling. Dit was natuurlijk fantastisch om te horen, en dit hebben we dan ook zeker gevierd. Omdat mijn vriendin een tweeling heeft, wilde ze hier speciaal een geboortekaartje voor laten maken. Op de gebruikelijke geboortekaartjes websites kon ze helaas geen geboortekaartje tweeling vinden, daarom vroeg ze mij om hulp. Ze weet dat ik veel aan internet shoppen doe, en ze hoopte dan ook dat ik een goede website wist. Gelukkig heeft mijn zus ook een tweeling gekregen, een jaar geleden inmiddels. Ik wist nog dat mijn zus leuke geboortekaartjes had, daarom heb ik het aan haar gevraagd. Ze vertelde me toen dat ik eens op de website van Kiss geboortekaartjes moest kijken, hier stond erg veel op. Eenmaal op de website aangekomen, was ik helemaal overtuigd. Ik ben meteen naar mijn vriendin toegegaan, en zij heeft hier de kaartjes laten maken!

geboortekaartjeEen top idee!

Ze bedankte mij voor de moeite, en uiteindelijk zijn de kaartjes erg mooi geworden.  Ik heb er zelf ook een gekregen, en ik moet eerlijk zeggen dat ze er echt iets leuks van gemaakt hebben. Veel anderen mensen vonden het kaartje ook erg leuk, en dat is natuurlijk altijd fijn om te horen!tweeling