Feest uitbesteden aan diverse organisatiebureaus

downloadAankomende maand mag mijn moeder de pop Sarah buiten de deur zetten! Ze wordt 50, prachtig getal is dat zeg. Uiteraard willen wij het niet ongemerkt voorbij laten gaan en een feest organiseren. Nu is het probleem dat ik nog thuis woon en het niet gemakkelijk kan organiseren zonder opgemerkt te worden waardoor ik diverse organisatiebureaus moet opzoeken om een offerte op te vragen. De hoop dat er een bureau bestaat die het gehele feest regelen kan zag ik somber in, alhoewel niet zoals ik het in gedachten had. Gelukkig had ik Viking entertainment snel gevonden en kon al mijn wensen overdragen aan hun waar dan rekening mee gehouden wordt. jannes-persfoto-2013

Wat zal ze genieten van haar goed georganiseerde feest!

In de eerste instantie had ik bij diverse organisatiebureaus een offerte gevraagd zodat ik er niet alleen voor kwam te staan en er altijd een paar achter de hand had. Bij Viking entertainment was ik er zeker van dat het in de kosten een stuk goedkoper kan zijn maar ook dat al mijn wensen in het feest gestopt zou worden. Diezelfde week heb ik een draaiboek mogen ontvangen waarin staan dat het allemaal gepland staan en geregeld is. Er is zelf een verrassing, zodra het zover is zal ik er een foto van maken zodat jullie het kunnen zien!django-wagner