Het geven van een bedankje

Voor wie maar al te graag mensen helpt zal het geheid erg leuk vinden als hier ook iets voor terug zou krijgen toch?logo

Ik ben afgelopen week een bedrijf tegen gekomen die een bedankje in de vorm van cadeautjes heeft. Mijn mening is dan toch wel dat dit bedrijf deze geschenken aanbiedt  voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit artikel ben ik dan ook gaan schrijven om te laten zien aan een ieder dat een cadeautje niet duur hoeft te wezen. Het gebaar op zich zegt al genoeg.BP083-witte-anemoon-foto-2__m

Het uitzoeken van een geschenk vond ik persoonlijk vrij lastig aangezien er meerdere mensen mij hebben geholpen de afgelopen tijd. Deze mensen verschillen allemaal waardoor het niet bepaald gemakkelijk was om uit te zoeken. Bij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Memoriae, hier bieden ze een ruim assortiment aan cadeaus waaruit je kiezen kan. Ik hoefde dan ook niet allemaal hetzelfde aan te schaffen maar kon hier gemakkelijk in variëren.foto-koffie-algemeen_m

Het gemak van het internet!

Bij het bezichtigen van deze website viel mij direct op dat hun een stuk voordeliger zijn als wat ik tot nu toe gezien heb. Het uitzoeken van een bedankje  ging bij hun dan ook een stuk gemakkelijker! Voor de mannen heb ik namelijk een geschenk uit kunnen zoeken, ook voor de vrouwen was dit absoluut geen probleem bij hun!