E sigaret

Ben je op zoek naar je eerste e-sigaret dan zal je ontdekken dat het niet eenvoudig is een goede keus te maken. De vele verschillen in de sigaretten maken het niet simpel om een mode te kunnen kiezen, maar als je weet wat je wilt kom je al snel een eind verder. Wil je een sigaret puur voor de nicotine om een analoge sigaret te vervangen, of vind je een smaakje in combinatie met nicotine ook lekker. Je kunt zelf je keuze hierin maken wat jij fijn en lekker vindt.

Waaruit bestaat een set om mee te starten?

Om in het begin het gebruik niet te moeilijk te maken, is bij een starterset over het algemeen gebruik gemaakt van een eenvoudige e-sigaret. Het formaat is in veel gevallen van een gemiddeld model, de sigaret bestaat uit een batterij en een clearomizer Voordeel van een complete set is, dat je direct alles nodig hebt om te beginnen met dampen. Even de gewenste vloeistof erbij kopen en je kunt beginnen met roken. 

E sigaret

Welke modellen zijn er bij de sigaretten

De verschillende maten en kleuren van een e-sigaret maken het voor een starter niet eenvoudig om een keuze te maken. Hoe geavanceerder het model is, hoe meer functies en opties je bij de sigaret hebt. Het is daarom aan te raden om niet te beginnen met een zeer luxe model, maar met een eenvoudige sigaret om dan later over te kunnen stappen op een wat geavanceerder model. De meest gebruikte vloeistoffen voor beginners zijn met nicotine, maar ook de gezellige roker met vloeistof die naar fruit smaakt wordt steeds vaker gekocht.