Lintjes bestel je bij www.lintjeswinkel.nl

lint2Een leuke tip die ik een tijdje terug heb gekregen en die ik wel met jullie wilde delen is het bestellen van lintjes bij www.lintjeswinkel.nl. Mijn zus heeft een cadeau winkel en het leek me echt een leuk idee om deze lintjes te halen voor in haar winkel. Veel klanten komen hier kleinigheidjes halen en deze pakken ze dan netjes in, dingen zoals kaarsen of bloemetjes of lampjes en andere dingen voor in huis. Zo’n strikje zou perfect bij haar inpak papier passen en daarom heb ik besloten een grote rol te bestellen en aan haar te geven als cadeautje aangezien haar winkel nog niet heel lang open is, namelijk een jaar toen ik het aan haar gaf.lint

Ze was er heel blij mee

Het bestellen van het rolletje op www.lintjeswinkel.nl ging gemakkelijk. Wanneer je voor twee uur in de middag besteld gaat het zelfs dezelfde dag nog op de post en het brede assortiment is echt geweldig, er is heel veel keuze in allerlei verschillende soorten lint1en kleuren en figuurtjes. Ik kon makkelijk uitkiezen hoeveel ik ongeveer nodig had en bestelde dit dus gelijk, voor mij waren de verzendkosten gratis wat ook wel mooi meegenomen was. Mochten jullie in een soort gelijke situatie zitten of hou je zelf gewoon van zulke prulletjes dan vind ik het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website.