Onvergetelijke trouwdag op een mooie trouwlocatie

Samen met mijn familie en mijn man heb ik afgelopen weekend echt een weekend gehad om nooit te vergeten. Ik en mijn man zijn getrouwd! Vorige jaar heeft mijn man mij ten huwelijk gevraagd en hebben we samen onze trouwdag georganiseerd. We waren op zoek naar een hele speciale maar ook mooie trouwlocatie. We hebben via IetsDoenOfferte.nl een aanvraag geplaatst voor een mooie trouwlocatie maar ook voor trouwvervoer om daar heen te gaan. Van beide onderwerpen kregen we een aantal offertes, voor het trouwvervoer hebben we de offertes bekeken en vergeleken met elkaar. De ene auto was heel mooi maar ook heel duur, de andere was weer te simpel. Maar gelukkig zijn we eruit gekomen en hebben we de middenweg genomen. We hebben gekozen voor de mooie trouwlocatie Kasteel Ophemert. Hier hadden we alles bij elkaar, de ceremonie, de taart, het feest, het diner maar ook konden we hier samen overnachten.
logo_topimages images (1)
De trouwdag
De dag was aangebroken, we hebben afgelopen weekend het ja woord tegen elkaar gezegd, dit is een dag om nooit te vergeten. Gelukkig vond iedereen het een hele mooie trouwerij en hebben wij samen heel erg genoten van een onvergetelijke dag. We hebben samen nog overnacht in het Kasteel en zijn de volgende dag met veel liefde en natuurlijk de trouwring naar huis gegaan.