Oud Hollands snoep voor opa

Samen met mijn moeder kijk ik vaak oude foto’s, heel leuk om mezelf en andere een hele tijd terug te zien. Wat mij opviel was dat mijn opa echt een snoepkont was en waarschijnlijk nog steeds is. Mijn opa kan niet meer zoveel dus had een plannetje bedacht. Hij houdt veel van Oud Hollands snoep, dat is snoep van zijn tijd. Ik wist zeker dat ik hem echt blij kon maken met een verzameling Oud Hollands snoep.

image-5257087

cadeau samenstellen

Al gauw kwam ik op een site waar ik veel oude soorten snoep kon kopen, deze site was Toversleutel.nl. Ik had verwacht dat er in deze tijd niet veel snoep verkocht zou worden, maar Toversleutel bewijst het tegendeel. Een gigantisch groot assortiment van allerlei oude soorten snoep. Ik heb veel aangevinkt en in mijn winkelmandje gedaan. Ik heb contact opgenomen met één van de medewerkers en die heeft mij geholpen met nog meer snoep uit te kiezen, de medewerker was zo vriendelijk! Ik had op het einde een grote selectie aan snoep in mijn winkelmandje en deze besteld. De prijs was minder dan ik had verwacht en de levertijd die ze hanteren is perfect!

bb

Goede kwaliteit

Uiteindelijk kwam de bestelling bij mij binnen, het was een goed verzorgde doos. Het was netjes ingedeeld en niet zomaar erin gegooid. Ik heb mijn opa deze doos cadeau gedaan en toen hij het uitpakte was hij sprakeloos. De oude man was zo blij met het snoep dat hij me wel duizend keer heeft bedankt. Sinds dat hij het snoep heeft, heeft hij altijd de zakken vol met snoep! Toversleutel wil ik daarom ook echt bedanken voor het lekkere snoep!