Persoonlijke cadeautjes: laat iets bedrukken

party prikkers

Relatiegeschenken zijn vaak moeilijk te bedenken, vooral als je elkaar nog niet zo goed kent, of juist als je elkaar al heel erg lang kent. In het ene geval weet je niet wat de persoon allemaal leuk vindt, en in het andere geval weet je dat maar al te goed en heb je daar de jaren daarvoor flink gebruik van gemaakt, waardoor hij of zij alles al heeft wat hij eventueel zou willen hebben. Dat maakt het des te lastiger om een gepast relatiegeschenk uit te kiezen. 

Persoonlijke touch

Bij Lavista hebben ze allerlei soorten relatiegeschenken, waarbij het geven van een persoonlijke touch voorop staat. Zo is Lavista gespecialiseerd in het bedrukken van artikelen. Daar hebben ze al jarenlang ervaring in de signbranche, dus zo weet je zeker dat het goed gebeurt. Bovendien schenken ze veel aandacht aan hun klanten om deze persoonlijk te helpen.Denk bijvoorbeeld aan mondkapjes, aanstekers, paraplu’s, kleding tassen, elektronica en nog veel meer – maar dan gesigneerd met een persoonlijke tekst. Zo kan je bijvoorbeeld de naam van degene die je wilt verrassen erop laten drukken, maar bijvoorbeeld ook een voor jullie bijzondere datum of een betekenisvolle uitspraak of citaat. Op deze manier geef je niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een daadwerkelijk persoonlijk cadeau.

party prikkers

Verwachtingen

Het geven van een persoonlijk cadeau is vooral bij relatiegeschenken van belang. Omdat je namelijk samen een relatie hebt, is jouw vriend of vriendin de enige voor jou, er is geen competitie. Omdat al je verwachtingen dus verenigd zijn en rusten op één persoon, verwacht je een uitermate persoonlijk cadeau waaruit karakter spreekt. Je wil dat jouw lief moeite heeft gedaan om voor jou iets uit te zoeken, en niet zomaar iets uit de winkel heeft meegenomen dat ook aan ieder ander gegeven had kunnen worden. Daarom is het zo’n goed idee om een bedrukt relatiegeschenk te geven.