Tv meubel wat overal past

zwevend tv meubel

Of je nu een modern of traditioneel interieur hebt, een zwevend tv meubel past in iedere huiskamer. Voordeel van een meubel wat hangt is dat het een ruimtelijk effect geeft, je ziet de vloer onder het meubel nog. Heb je een woonkamer die niet zo groot van formaat is, dan is dit meubel uitermate geschikt om te gebruiken. Maar ook in een woonkamer waar je voldoende ruimte hebt, past dit meubel perfect. Maak een keuze uit de verschillende modellen en kleuren bij Perfecthomeshop.eu. 

Netjes al je apparatuur uit het zicht

Bij een televisie hoort nu eenmaal bepaalde apparatuur, decoders of spelcomputer om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden. Bij de aankoop van een zwevend tv meubel kun je een keuze maken uit een open of dicht model, of een combinatie van beiden. Een gedeelte is afgesloten met deurtjes of een klep, het andere gedeelte zijn open vakken om leuke spulletjes in te zetten. Je zit ook niet vast aan een bepaald formaat, het meubel voor je tv is in verschillende formaten verkrijgbaar.

zwevend tv meubel

Kleuren en modellen

Als je kijkt naar een zwevend tv meubel, valt er op dat je een enorme keuze hebt aan modellen en kleuren meubels. Van een eiken uitvoering, tot een modern hoogglans witte uitvoering het is allemaal in het assortiment van perfecthomeshop. Wil je de show stelen bij je vrienden en familie dan kies je een meubel met led verlichting, zo zet je het meubel niet alleen in de schijnwerper maar je woonkamer straalt direct luxe uit. Kies voor de juiste maat en laat ook jouw woonkamer schitteren.