Wilt u een dopper bedrukken laten bij Greengiving?

Mijn vriendinnen en ik willen meer met het milieu bezig zijn en hoe we die minder kunnen vervuilen. We zijn al gestopt met plastic rietjes en tassen alleen we gebruiken nog wel plastic waterflesjes. We hebben op de website greengiving.nl al is duurzame kleding gekocht en we besloten om de website opnieuw te bezoeken om opzoek te gaan om onze eigen dopper te bedrukken. Een dopper is een speciale populaire waterfles waar je unieke designs op kan zetten, dit kan je zo vaak mogelijk weer opnieuw gebruiken waardoor je het milieu minder vervuilt. Met elke verkochte dopper wordt het drinkwaterproject gesteund. Ze hebben doppers met verschillende kleuren en de inhoud is 450 ml en deze kunt u per 12 stuks bestellen. U kunt ook een glas dopper bedrukken inhoud 350, een steel dopper bedrukken met 490 ml inhoud. Wij willen liever een solid steel dopper bedrukken omdat we die van glas heel snel zouden laten vallen want we zijn allemaal erg onhandig. De productkleur is dan natuurlijk zilver en roestvrijstaal, het heeft 3 losse onderdelen: de fles, de transparante witte dop en de kenmerkende witte beker. De dop kan ook in de vaatwasser tot 65 graden, u kunt de Solid Steel dopper bedrukken met uw eigen logo, tekst of slogan in meerdere kleuren. Mijn vriendinnen willen eigenlijk ook de originele dopper bedrukken waar je veel verschillende kleuren van hebt zoals: rood, oranje, groen, blauw, paars, zwart en wit maar hier hebben ze speciale namen voor. Als u deze dopper wilt bedrukken kost het 11,85,- per stuk maar het wordt verkocht per 12 stuks. De afmeting van deze dopper is 6 x 23 cm en wordt binnen 4 werkdagen geleverd incl. logo. Als u iemand in de familie of vriendengroep heeft die veel plastic heeft kunt u ook originele dopper bedrukken en als een geschenk geven. Dit noemt u en geschenkpakket met een luxe uitstraling, de dopper zit vol met tiny tony’s als extra verassing. De dopper zelf zit mooi verpakt in een zwart papieren tasje. U heeft keuze uit 13 verschillende kleuren. En zo helpt u mee om het woord te verspreiden en te helpen met een betere een schoner milieu.

U kunt hier een dopper bedrukken om mee te helpen aan een beter milieu

Een hele nette en milieuvriendelijke site met goede kwaliteit producten. Een snelle levering van een week ook als u iets laat bedrukken, voor een spoedlevering kunt u contact opnemen. Via de website milieuvriendelijke producten kopen een goede investering voor uw bedrijf of uzelf. De producten kunt u zolang gebruiken als u wilt. U kunt ze goed bereiken via de telefoon, WhatsApp, chatsessie en via de mail dus de service is ook heel sterk.

Wilt u meer weten?

Mijn vriendinnen en ik hebben onze doppers kunnen bedrukken en dit wordt gedoneerd aan het drinkwaterproject ik raad u deze website dus aan omdat:

  • U hier milieuvriendelijke producten kan kopen
  • U met elk product dat u koopt een organisatie helpt
  • U een snelle levering heeft

Wilt u ook mee helpen met een schoner milieu, neem dan een kijkje op de website van greengiving.