Zeer veel mogelijkheden bij beautysalon Rotterdam

Nooit geweten dat je bij beautysalon Rotterdam zoveel mogelijkheden heb wat betreft de behandelingen van schoonheid. Voor mijn verjaardag had ik een waardebon gekregen voor ene behandeling bij beautysalon Rotterdam. Zelf mocht ik de keuze maken welke behandeling ik zou willen hebben.  Via het internet is het mogelijk om online een afspraak te maken, maar dan moet je wel weten wat je precies wilt. Ik heb de keuze uit de volgende behandelingen:

* make-upbar

* wax-behandeling

* botox-behandeling

Omdat ik eigenlijk elke behandeling momenteel wel kan gebruiken heb ik ervoor gekozen om te beginnen met een make wax behandeling.  En zodra ik deze heb gehad wil ik een make up hebben. beautysalon Rotterdam

Ik zie er beeldschoon uit

Wat een behandeling bij de beautysalon Rotterdam al niet kan doen, ik voel mij weer als herboren. Niet alleen worden de behandelingen zeer vakkundig uitgevoerd, je krijgt ook nog tips te horen welke je zelf thuis kan uitvoeren. Vooral tijdens de make up welke door professionele visagisten wordt aangebracht heb ik veel tips meegekregen welke ik thuis kan toepassen. Jammer dat ik maar één cadeaubon voor mijn verjaardag heb gekregen anders had ik er meteen een botox behandeling bij laten doen. 

Toen ik de salon uitliep voelde ik mij een heel ander mens en dat kon ik merken aan mijn humeur, deze was een stuk vrolijker. Inmiddels heb ik alweer een nieuwe afspraak via internet ingepland, je kan wel zeggen dat ik de smaak te pakken heb. Deze keer gaat een goede vriendin met mij mee. wake-up1-768x488