Bij Max Schorten de schorten bedrukken voor mijn man!

imageJe raadt het natuurlijk al, mijn man is eerdaags jarig en ik ben druk op zoek naar een passend cadeau. Het zoeken naar een geschikt maar leuk cadeau is al lastig op zich, een cadeau zoeken voor mijn man helemaal! Schorten bedrukken bij Max Schorten was dan het eerst wat ik tegenkwam bij het speuren op het internet. Mijn man is namelijk  helemaal gek op koken en het experimenteren in de keuken waardoor zijn eigen kleding helemaal onder zit. Mijn man is zelf ook al een tijd aan het zoeken om schorten te bedrukken maar kon het niet vinden waar hij het bestellen kan. Gelukkig ben ik hem nu voor en kan ik ervoor zorgen dat het cadeau wat ik uitzoek perfect is voor hem!

De schorten worden snel geleverd.snel-schorten-bedrukken-home

 

Met de gedachten dat het nog wel een tijd kan duren voor het geleverd wordt heb ik de bestelling geplaatst bij Max Schorten. Vol verbazing heb ik diezelfde dag nog een bevestiging terug gekregen dat ze er direct mee aan de slag gaan en wij in de loop van de week de bestelling al thuis kunnen verwachten. Ja en dan? Druk begonnen aan het zoeken naar de geschikte plek om het te verstoppen, het zou immers zonde zijn als mijn man er eerder achter komt dan op zijn verjaardag. Ik kan niet wachten tot hij ziet wat ik precies op de schorten heb laten drukken.36282_K885_2013_2