Weet jij wat een longboard is?

logoGoedemiddag allemaal, welkom. Ik wil mijn blog beginnen over het vertellen van een feestje die ik laatst had. Zoals mijn trouwe lezers inmiddels weten ga ik graag naar feestjes. De gezelligheid van mensen onder elkaar vind ik heerlijk! Omdat ik dit zo vaak doe ben ik wel genoodzaakt cadeaus te geven. Dit vind ik dan ook heel leuk om te doen. Ik kan wel urenlang online zoeken naar dat ene mooie geschenk. Dat feestje wat ik laatst had was trouwens van mijn nichtje. Zij is het sportieve paardje binnen de familie. Ze doet vrijwel overal aan mee. Na enig speurwerk ben ik uiteindelijk uitgekomen op een site genaamd x-sportsworld.nl. Hier heb ik een longboard voor haar gekocht.

Sportiviteit moet samengaan met veiligheid

triple-eight-brainsaver-dual-certified-eps-liner

Omdat ik op de site van X-SportsWorld gelezen heb dat longboards veel harder gaan als skateboards had ik er ook maar gelijk een helm bij gekocht. De reden waarom deze harder gaan is omdat ze een langere board hebben. Ook hebben zij grotere wielen en dus geschikt voor lange afstanden. Om de veiligheid toch hoog te houden staan de trucks wat losser op het board. Hierdoor zijn ze makkelijker te besturen.

41iotoyoislDe bestelling voorliep zonder problemen. Wanneer je vóór 17:00 besteld heb je de producten de volgende dag al in huis. Ik overigens ook een foto van mijn gekochte longboard in dit blog zetten, en wanneer je hier op klikt kom je direct op de pagina uit, handig dus voor jullie! Heb jij verder nog vragen over cadeaus dan kun je altijd terecht bij mij. Ik probeer je dan een goed advies te geven zodat jij en de jarige een goed gevoel krijgt.