Goedkope relatiegeschenken bij maxilia.nl

image (41)Mijn werkgever is echt een toffe kerel. Ik werk nu al ruim 5 jaar voor hem en er is niets dat hij niet over heeft voor zijn personeel. We zijn eigenlijk een grote groep van vrienden. Laatst vroeg hij me relatiegeschenken bij maxilia.nl in te kopen, omdat hij een evenement wil organiseren voor het iedereen in het bedrijf.
Natuurlijk vond ik dit leuk om te horen, maar ik wist wel al dat hij heel veel om zijn werknemers geeft. Wel vroeg ik me natuurlijk af welk image (42)evenement hij dan in gedachten had.
Het was eigenlijk niet zozeer een evenement. Wat bleek dus, hij wilde een bbq organiseren voor de hele groep in zijn eigen tuin. Wat een leuk idee! Zo hadden we ook de kans om elkaar toch op persoonlijk vlak wat beter te leren kennen. En ik denk ook dat mijn baas juist dit voor ogen had. Hij wilde echter nog meer doen.

Leuke relatiegeschenken bij maxilia.nl

Niet alleen wilde hij iedereen op een bbq trakteren, hij wilde er ook voor zorgen dat iedereen zich gewaardeerd voelde op het werk, en dat is dus juist de reden waarom hij mij vroeg om relatiegeschenken 48498_hoofdfoto opladerte kopen. Hij raadde me aan om een kijkje te nemen op maxilia.nl, omdat je hier ook geschenken zou kunnen bedrukken met de naam van ieder personeelslid. Wat een geweldig en persoonlijk idee! Ik ben dus gelijk gaan kijken en heb naar mijn mening iets heel leuks uitgezocht.
Ik heb mijn keuze gelijk aan hem laten zien en hij was er enthousiast over. We dachten allebei dat iedereen dit wel leuk zou vinden.Dus, ik heb gelijk een dubbele bestelling geplaatst, just in case. Op de bbq hebben we dan alles samen uitgedeeld en iedereen vond het inderdaad tof om zijn eigen naam op een geschenk te zien!