Strandballen bedrukken en marketing

35334_strandbal magno blauwAls bedrijf is het erg belangrijk dat je een goed imago hebt. Wat ik daarmee bedoel is dat je als bedrijf een sterk merk moet hebben, dat je onderscheidt van de concurrentie. Maar dat is natuurlijk niet altijd makkelijk. En nu vraag je je wellicht af wat strandballen bedrukken te maken heeft met een merk. Nou, dat ga ik je vandaag dus vertellen.
Bedrijven gaan vaak met klanten om alsof zee en nummertje zijn. Daarom wordt het ook voor veel bedrijven steeds moeilijk om nieuwe klanten te trekken, omdat ze geen persoonlijke aanpak hanteren en de klant niet laten zien dat ze geven om zijn behoeften.
In ons bedrijf pakken we dit anders aan. Wij willen namelijk klanten het gevoel geven dat we ze erg belangrijk vinden, en natuurlijk is dat ook zo.

9907_8039655Op het strand

Op het strand zijn veel van onze klanten aanwezig, want wij maken handgemaakte zwemkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Kortom, onze kleding is van hoge kwaliteit, maar klanten moeten wel van ons horen.
Dus hebben we laatst besloten een beach ball evenement te organiseren. We dachten dat dit veel mensen zou trekken en dat iedereen dit wel leuk zou vinden. Dat bleek ook zeker zo te zijn.
Uiteindelijk wilden we echter ook strandballen uitdelen tijdens dit evenement. Dus, besloten we dit natuurlijk gelijk eens op te zoeken. 45547_19538620_YSWe moesten namelijk eerst een winkel vinden die dit biedt. We wilden namelijk deze strandballen bedrukken laten met ons logo, om zo een sterker merk op te bouwen en klanten te trekken. Toen kwamen we op maxstrandartikelen.nl terecht. Dat zag er veelbelovend uit! We waren ook erg onder de indruk van de service, want de bestelling werd al heel snel geleverd en de kwaliteit daar viel zeker niet over te klagen. Kortom, een echte aanrader!