Handdoeken bedrukken bij Max handdoeken!

10231_imagesTegenwoordig kan je het zo gek nog niet bedenken of het is verkrijgbaar via het internet. Zo kan je handdoeken bedrukken bij Max handdoeken voor een aantrekkelijke prijs. De kosten voor de aanschaf als je handdoeken bedrukken wilt varieert natuurlijk in de grootte van de logo wat erop bedrukt moet worden en het formaat van de handdoeken uiteraard. Zo kan je vanuit je eigen stoel bestellen en het laten bezorgen op de plek waar je het naartoe wilt hebben. Ikzelf heb al vaker besteld bij Max en hoef me geen zorgen te maken dat het geen goed kwaliteit is. Tot op de dag van vandaag ben ik heel erg tevreden over de stevigheid van de doeken dat ik het overal voor gebruiken kan.34494_img_2198

 Geniet nog steeds van mijn nieuwe handdoeken.

Nu dat ik deze handdoeken alweer een tijdje heb merk ik nog steeds geen verschil van kwaliteit. Dagelijks geniet ik van de zachtheid van de handdoeken en de logo die er nog zo perfect op zit ondanks dat hij dagelijks de wasmachine ingaat. Via de website van maxhanddoeken.nl kan ik ze gewoon bij bestellen als ik op het punt sta om nieuwe handdoeken aan te schaffen. Langzamerhand gaan er steeds meer oude handdoeken uit mijn kast en komen er nieuwe handdoeken weer in, uiteraard met mijn naam erop!logo (3)