Pen vergane glorie?! Echt niet!

kerstgeschenk

Een pen was voor de tijd van computers en telefoons niet weg te denken uit de maatschappij. Het schrijven van brieven; het noteren van een boodschappenlijstje of het achterlaten van een boodschap, zonder pen was je nergens. En hoewel we mensen om ons heen nu geen brieven meer sturen, maar mails of berichtjes via WhatsApp, een mooie pen komt nog steeds van pas. Het zijn vaak de meest onverwachte momenten waarop die pen in je tas ineens een uitkomst is. Een goede pen is daarom niet voor niks een prachtig cadeau voor jezelf of een ander. 

Verschillende merken pennen

Een bij velen bekend pennen merk is dat van Parker. Al sinds de 19de eeuw zijn zij een grote speler op de markt van pennen. Dit toonaangevende merk wordt gekenmerkt door kwaliteit, betrouwbaarheid en klasse. De pennen zijn duurzaam en ook de inktpatronen gaan lang mee. Door het kopen van een nieuwe Parker vulling in plaats van het aanschaffen van een nieuwe pen, maak je een duurzame keuze en gaat je Parker pen oneindig lang mee. 

Een ander goed alternatief op de Parker pen is de Waterman pen. Ook deze wordt gekenmerkt door luxe en schrijf comfort. 

Beide pennen zijn te graveren en zijn dus perfect als bijzonder cadeau voor een speciale gelegenheid. 

Een pen als cadeau

Een mooi geschenk als iemand om je heen bijvoorbeeld een diploma heeft gehaald is een Montblanc vulpen. Het zijn prachtige vulpennen beschikbaar in onder andere goud en zilver. Ook deze pennen zijn luxe alom. Een gravering maakt ze extra speciaal en een bijzonder cadeau. Het schrijf comfort van deze pennen is erg goed wat ze erg populair maken. Een pen is onmisbaar en komt van pas op de meest uiteenlopende momenten. Ga zeker voor kwaliteit zodat je lang vooruit kan met je aangeschafte nieuwe pen of doe een ander een plezier met een pen als cadeau!