Nooit meer een lompe portemonnee meenemen

Een pasjeshouder met muntvak is de trend van het jaar. Het is ideaal wanneer je pasjes mee moet nemen, maar liever niet een grote lompe portemonnee mee wil. Steeds meer mensen stappen over van hun portomennee naar een chique pasjeshouder. Naast dat een pasjeshouder er chiquer uit ziet, is het ook gewoon veel eenvoudiger in gebruik. Iedereen kent wel het probleem dat je tijdens het betalen ruzie hebt met je portemonnee. Je zoekt je pinpask, maar al je betaalbonnen zitten enorm in de weg. Met een pajeshouder heb je nooit meer dit probleem! Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een pasjeshouder? Lees dan verder. In dit artikel heb ik de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet. 

Veiliger voor jezelf

Je zou het niet zeggen, maar een pasjeshouder is beter voor je gezondheid. Mensen die een portemonnee hebben zitten namelijk vaak op hun portemonnee. Dit zorgt ervoor dat de spieren in je onderrug zich onregelmatig moeten aanspannen. Op langere termijn kan dit zorgen voor serieuze rugklachten. Met een pasjeshouder van bijvoorbeeld https://secrid.com/nl-nl/ heb jij geen last van dit probleem. Geen rugklachten met een pasjeshouder voor jou! Door het compacte formaat van de pasjeshouder kun je de houder makkelijk in je voorzak opbergen. Hierdoor krijg je minder snel last van je rug.

Veiliger voor je pas

Naast dat een pasjeshouder veiliger voor jezelf is, is het ook veiliger voor je pasjes. Wanneer je gebruik maakt van een pasjeshouder zullen de passen niet meer doorbuigen. De passen gaan hierdoor veel langer mee. Wanneer passen doorbuigen raakt de chip namelijk beschadigt. Een pasjeshouder voorkomt dit door het innovatieve systeem. Daarnaast blokkeert het systeem ook dat je geskimt kan worden. Extra VEILIG dus. Een pasjeshouder biedt dus vele voordelen. Het is dus niet voor niets dat steeds meer mensen overstappen op een pasjeshouder. Ben jij ook al om? Bekijk dan welke pasjeshouder bij jouw wensen aansluit.