Review: hp 920 cartridge bestellen bij Inktdruppel

hp363m-_c8772ee_-inktdruppel.nlEen tijdje geleden was de inkt van mijn printer op en had ik geen zin om naar de winkel te gaan om nieuwe inkt te kopen. Ik besloot online op zoek te gaan naar een goede aanbieder voor inktcartridges en kwam via de zoekmachine bij Inktdruppel terecht. Inktdruppel is een webwinkel waar je diverse inktcartridges kan aanschaffen, zowel van originele merken als van het huismerk van de webwinkel. Ik nam de proef op de som en bestelde een huismerk hp 920 cartridge voor mijn printer. In deze review lees je hoe ik het bestellen van een cartridge bij Inktdruppel heb ervaren.

hp363bk-xl-c8719ee-inktdruppel.nlTop: het bestelproces verliep vlekkeloos

Ik vond mijn cartridge eenvoudig en snel in het aanbod van de webwinkel, deed de cartridge in het winkelmandje van de webwinkel en rekende af. Het zoeken, bestellen en afrekenen ging allemaal prima en vlekkeloos en ik ben hier dan ook helemaal tevreden mee.

Een snelle levering

Waar ik zeker verrast over was na het bestellen van een cartridge bij Inktdruppel, was het feit dat mijn cartridge zo snel geleverd werd. Zo kreeg ik de volgende dag al een postbode aan de deur om mijn bestelling af te leveren, terwijl ik eigenlijk niet had verwacht dat de bestelling zo snel al geleverd zou worden.

hp363c-_c8771ee_-inktdruppel.nlGoede kwaliteit

Dat het bestelproces soepel ging en de levering erg snel was is natuurlijk erg fijn, maar ik was erg benieuwd of de huismerk cartridge van goede kwaliteit zou zijn. Na enkele pagina’s geprint te hebben kwam ik er al snel achter dat de kwaliteit van de huismerk cartridge eigenlijk vergelijkbaar is met de kwaliteit van de originele cartridges die ik hiervoor altijd hebt gebruikt. Zeker met oog op kostenbesparing ga ik de volgende keer weer voor een huismerk cartridge.